Nadjas Song

til Tête à Tête

Denne uken fremfører Ingvild Schultze-Florey fra Unge Stemmer Nadja's Song på verdens største festival for ny opera!

Festivalen Tête à Tête arrangeres fra 24. juli - 10. august ved Kings Cross, i hjertet av London. I løpet av de tre ukene festivalen varer vises 100 forestillinger, og av disse er 40 nye arbeider. Nadja´s Song er en av dem og skal framføres av Ingvild Schultze-Florey og pianist Lucy Armstrong to ganger i den første festivaluken.

De to unge musikerne møtte hverandre gjennom studier ved Royal Northern College of Music i Manchester. Armstrong er også komponist, og har komponert stykket spesielt for Schultze-Florey. Stykket ble urfremført på Reksten-samlingen, hjemme i Bergen, i april.

Librettoen til stykket er skrevet av den unge poeten David Spittle, og er basert på Andrè Bretons surrealistiske roman "Nadja" fra 1928. Bretons bok beskriver en jeg-persons romanse med en sinnslidende ung kvinne. I Nadjas Song får den unge kvinnen en egen stemme, og får fortelle med egne ord og toner hva som hendte.

For de som måtte befinne seg i London er det muligheter for å oppleve Nadja´s Song 28. og 29. juli kl 21:00 på George Berhard Shaw Theatre, bedre kjent som Royal Academy of Dramatic Arts i Malet Street. Tvi-tvi fra oss i Bergen Nasjonale Opera!

http://www.tete-a-tete.org.uk

Hør en smakebit fra Nadja's Song:

Skjermbilde 2015-07-28 kl. 10.38.20

Av Bergen Nasjonale Opera

Kommentarer

kommentarer levert via Disqus

Tilbake til toppen